Как да добавим страница с услуги в своя LinkedIn профил?

Как да добавим страница с услуги в своя LinkedIn профил?
Posted on: August 27, 2021 Posted by: Роза Шуманова Comments: 0

Как да добавим страница с услуги в своя LinkedIn профил?

Какви са ползите от това да стана доставчик на услуги (Service Provider) в LinkedIn и как да добавя страница с услуги (Service Page) в профила си? Ако сте си задавали тези два въпроса, то днес е вашият щастлив ден, защото ще откриете отговорите в статията ни!

Като доставчик на услуги в LinkedIn, виe можете да позиционирате услугите си още в началото на своя профил. Попълвайки секцията с услугите, които предлагате като професионалисти, ще достигате до повече потенциални клиенти, които имат нужда именно от вашите умения. Благодарение на тази функционалност за тях ще бъде по-лесно да задават въпроси, свързани с бизнеса ви. Могат да го направят безплатно, като ви изпратят съобщение. 

Още една полза от това да добавите услугите във вашия профил е възможността да станете част от маркетплейса на LinkedIn за услyги – LinkedIn ProFinder. Това означава, че вашият профил ще се появява, когато хората търсят услугите, които вие предлагате. Така шансовете ви да бъдете открити от ваши бъдещи клиенти се увеличават. Изводът – не се колебайте да използвате тази функция!

Следвайте описаните по-долу стъпки и се позиционирайте като доставчик на услуги в професионалната мрежа.

1. Влезте в профила си. Кликнете върху иконата “Me” в горната част на началната страница на LinkedIn или на снимката на профила ви отляво.

2. Продължете, като натиснете синия бутон “Оpen to”. От падащото меню изберете “Provide services”. 

Или изберете опцията “Get started”.

3. Кликнете бутона “Continue”, след като прочетете информацията, предоставенa от LinkedIn.

4. Попълнете информацията за настройка на страницата за услуги. Поставете отметка на опцията “Allow LinkedIn members you’re not connected with to message you for free”, за да получавате бизнес запитвания от членове извън вашата мрежа.

5. Кликнете върху бутона “Next”, за да продължите.

6. Прегледайте как би изглеждала страницата ви за услуги.

7. След публикуването ѝ вашите услуги ще са видими и потенциалните ви клиенти ще виждат как можете да им помогнете!

Гледайте видеото ни, където подробно обясняваме всички стъпки:

Съвет: Имате възможност да добавите до 10 услуги към профила си в LinkedIn. Затова нашата препоръка е да изберете тези, които сте сигурни, че можете да предоставите най-ефективно на потенциалните си клиенти.

Ако не виждате нито една от двете опции за добавяне на услуги в профила си, посетете тази страница. Изпратете заявка за достъп, като натиснете бутона “Get access”. Веднага щом заявката ви бъде одобрена, ще имате възможност да добавите своята страница с услуги в профила си. Остава само да следвате горепосочените стъпки.

Ако тази статия ви е била полезна, ще се радваме да я споделите в своя LinkedIn профил. Не забравяйте да ни отбележите – със сигурност ще коментираме.

Последвайте BookMark в LinkedIn за още съвети и насоки за това как най-ефективно да използвате професионалната мрежа!