LinkedIn в България - как потребителите у нас ползват професионалната мрежа [доклад]

Повече от 15 години част от екипа ни следи отблизо развитието на LinkedIn. Този интерес прерасна първо в създаването на The Linked Blog във версията му на български от 2010 г., а след това и в превръщането на BookMark в първата агенция за LinkedIn маркетинг у нас.

Работата ни винаги е била задвижвана от данни и от известно време споделяме с вас максимално голяма част от тях. Така се роди и докладът „LinkedIn в България – възможностите пред компаниите„, събиращ факти, анализи и съвети за това как бизнесите да се позиционират по-добре в професионалната мрежа.

3-тото издание на доклада включва не само актуализирани данни по основните вертикали за българските потребители и компании в LinkedIn. От този брой ще представяме и профил на активните публикуващи у нас – хора, които са създавали поне веднъж съдържание през последните 30 дни преди публикуването на доклада.

Можете да го изтеглите напълно безплатно! И ще се радваме да ни пишете и каква информация бихте искали да видите за брой №4 през април 2024 г.

LinkedinBG Cover Jan 2024

Предишни издания на доклада:

Брой №2, октомври 2023 г.
Брой №1, май 2023 г.