Творческа академия „Заешка дупка“ 2018 започна записването на курсисти за своя втори сезон и обявява Партньорска програма за медии и блогове.

Научи повече за второто издание на Творческа академия „Заешка дупка“ тук.

Със своите 7 тематични курса и над 20 популярни лектори Академията предоставя възможност на младите български творци да развият таланта си, работейки рамо до рамо с утвърдени в своите сфери ментори. Владимир Зарев, Алек Попов, Иван Добчев, Петър Чухов, Зорница София, Димитър Коцев-Шошо са само част от лекторите, които ще помагат на курсистите в търсенето на правилния подход и личния стил, който да ги отличава.

Ако си блогър или представител на медия, можеш да се включиш в партньорската програма на Творческа академия „Заешка дупка“ 2018, като публикуваш материали или банери за Академията и да получаваш комисиона за всеки регистрирал се през вашите канали курсист.

Какво предлага партньорската програма на Творческа академия „Заешка дупка“ 2018?

1. Нарастваща комисиона при по-голям брой привлечени курсисти, които се следят с генериран специално за теб код:

  • 1-4 привлечени курсисти – 30 лв./курсист
  • 5-7 – 50 лв./курсист
  • 8-10 – 100 лв./курсист

Напр. при трима привлечени курсисти вашият приход ще бъде 90 лв, при седем270 лв., а при девет470 лв.

2. Готови текстове и визуални материали, които можеш да ползваш.

3. Възможности за ексклузивни интервюта с част от лекторите и миналогодишни участници в Академията.

4. Отстъпка за твоите читатели и последователи:

  • допълнителни 5% отстъпка от цената за курса, които се получават при изпращането на твоя код заедно с документите за кандидатстване в Академията.

 

За допълнителна информация за партньорската програма на Творческа академия „Заешка дупка“ 2018, пиши ни на alex@bookmark.bg. Ако вече имаш желание да се включиш, можеш да го направиш чрез тази форма: