Семинарът „Силен старт с LinkedIn – ефективна комуникация за професионалисти“, който ще се проведе на 27 септември 2018 г. от 10 до 16:30 ч. в TechnoMagicLand, е насочен към експерти от буквално всички сфери на бизнеса, които искат да започнат или подобрят присъствието си в най-голямата професионална мрежа в света LinkedIn.

В рамките на 6 часа участниците ще научат как да ползват най-важните функционалности на LinkedIn, за да изградят качествена мрежа от контакти и потенциални клиенти и бизнес партньори, както и да развиват собствена стратегия за постоянното разширяване на тази мрежа.

Лектор на семинара ще бъде създателят на дигитална агенция BookMark и Блога за LinkedIn Александър Кръстев. Александър е автор на първата българска специализирана е-книга „LinkedIn – Социалните контакти в полза на бизнеса“, а от 2015 г. е хоноруван преподавател по дисциплината “Социализиране на бизнес комуникацията – LinkedIn” в магистърска програма на Нов български университет. Консултант е на няколко книги с бизнес насоченост, сред които „Партизански маркетинг“ на Джей Конрад Левинсън, „Креативният гений“ на Питър Фиск, „Социалният бум!“ на Джефри Гитомър. Носител на отличията „Рицар на книгата“ и „Посланик на библиотеките“, както и на две награди PR Приз от Българското дружество за връзки с обществеността.

Ето и част от уменията и знанията, които ще усвоят участниците в семинара „Силен старт с LinkedIn – ефективна комуникация за професионалисти“:

  • Как да изградят all-star профил в LinkedIn;
  • Как да използват по най-добрия начин основните функционалности на професионалната мрежа – групи, публикации, фирмени страници;
  • Как да разширяват мрежата си от контакти в LinkedIn;
  • Как да създават ангажиращо и актрактивно съдържание не само за LinkedIn, но и за останалите социални мрежи;
  • Как да ползват LinkedIn за employer branding, създаване на лоялни клиенти и привличане на партньори;
  • Как да откриват талантите, които ще помогнат на бизнеса им да се подобри;
  • Кои са специалните продукти на LinkedIn за бизнеса и кои от тях си струва да ползваме;
  • Как се създадат работеща стратегия за позиционирането на своята компания в LinkedIn;
  • Как да ползват различните рекламни формати в професионалната мрежа.

Цената на билета за семинара „Силен старт с LinkedIn – ефективна комуникация за професионалисти“ е 140 лв. без ДДС. Запазете своето място още сега с ранна резервация на цена от 105 лв. без ДДС, която приключва в полунощ на 15 септември!

 

Програма на събитието:

10:00 – Регистрация и откриващи думи

10:05 – 11:30  Какво е LinkedIn и как да изграждим All-Star профил

11:30 – 13:00 – Как да изградим ефективна мрежа в LinkedIn (със специалното участие на Моника Писарова от Kontur Creative)

13:00 – 13:30 – Обедна почивка

13:30 – 15:30 – Корпоративна комуникация в LinkedIn за привличане и управление на таланти (със специалното участие на Маргарита Етова и Юлия Прухтович от HRme)

15:30 – 16:30 – Платените функционалности на LinkedIn (със специалното участие на Венцислав Костов от Httpool България)

Семинарът „Силен старт с LinkedIn – ефективна комуникация за професионалисти“ е организиран от дигитална агенция BookMark с партньорството на Kontur.bg, TechnoMagicLand и HRme и с медийната подкрепа на Terminal 3 и OffNews.