Уебинар Застраховки в строителството: „Всички рискове на Изпълнителя“

Как да защитим инвестицията и активите си при изграждане на строителен обект?
Кой поема отговорността за покриването на настъпилите материални и нематериални щети? Какви покрития да включва застраховката ни и как да намерим най-подходящите оферти на пазара? Всички тези въпроси стават все по-актуални за инвеститорите и професионалистите в строителния бизнес.

Ще можете да получите подробни отговори на 27 април, вторник, от 15 ч. по време на 30-минутния напълно безплатен уебинар на Karoll Standard с лектор Преслава Генчева. Тя разкаже какво представлява застраховката „Всички рискове на Изпълнителя“, позната още като застраховка „Строително-монтажни работи“, какви щети се покриват и какви са различните условия, при които може да бъде сключена.

Събитието е подходящо за инвеститори в строителството и за мениджъри и служители в компании, които участват като главни изпълнители и подизпълнители на строителни обекти.

Вашата регистрация можете да направите безплатно на този линк.

Преслава Генчева е търговски директор във водещия застрахователен брокер Karoll Standard. Има повече от 15 години опит в сектора, като е помагала на водещи компании от различни индустрии да минимизират рисковете си чрез разнообразни застрахователни продукти.

The event is finished.

Date

Apr 27 2021
Expired!

Time

15:00 - 16:00