Родители със собствен бизнес и личен живот | Академия за родители: Кариера и семейство

Водеща е темата за работещите родители и намирането на баланса в Зона „Кариера и семейство“ на „Академия за родители 2020“. Шестото издание на най-големия семеен форум у нас ще се проведе на 22 февруари 2020 г, събота в ет. 5, НДК, София, а регистрацията е отворена и безплатна на сайта на инициативата.

Зоната Кариера и семейство е новото попълнение в Академия за родители тази година. Тя ще събере на едно място над 25 лектори – професионалисти и в същото време родители, които балансират между професионалните и лични си цели.

Към тях ще се присъединят и водещи работодатели, които предоставят работни позиции и придобивки, подходящи за родители като гъвкаво работно време, работа от вкъщи, събития за деца и детски кът в офиса, финансов бонус при раждане на дете и други.

„Академия за родители: Кариера и семейство“ включва кариерно изложение, конферентна програма с експертни лекции и дискусии, работилници и кариерни консултации за родители.

Последният панел е „Родители със собствен бизнес и личен живот“ с начален час 16:10, където Цветелина Тенева от The Business Institute ще модерира дискусията с Александър Кръстев, Олга Василевска и Блажка Димитрова.

Събитието е безплатно – със задължителна регистрация тук.

The event is finished.

Date

фев. 22 2020
Expired!

Time

16:10 - 16:50
НДК, ет. 5

Къде

НДК, ет. 5
Национален дворец на културата, София, пл. България №1
Академия за родители

Организатор

Академия за родители
Phone
+359 888 436 919
Email
info@parentacademy.bg
Website
https://parentacademy.bg/

Участник

  • Александър Кръстев
    Александър Кръстев
    Основател на BookMark и преподавател по LinkedIn

    Александър е създател на дигитална агенция BookMark, сайта “Аз чета“ и преподавател по LinkedIn. Експерт по дигитален маркетинг с над 14 години опит с клиенти в различни сфери на бизнеса. Консултант е на няколко книги с бизнес насоченост, сред които “Креативен отбор“ на Кен Косиенда, „Партизански маркетинг“ на Джей Конрад Левинсън, „Креативният гений“ на Питър Фиск, „Социалният бум!“ на Джефри Гитомър и др. Носител е на званията “Рицар на книгата” и “Посланик на библиотеките”, а през 2018 г. с екипа на “Аз чета” печели и награда PR приз за кампанията “Писател назаем”.

Leave a Reply:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.