Проект 48 | Честно за медиите с Доника Ризова и Александър Кръстев

Има ли значение какво е състоянието на медиите у нас и какво точно се случва с тях? И изобщо – медийната ситуация в България много по-различна ли е от тази в другите страни? Защо изобщо ни е нужна темата за медийната грамотност?
Тези и още теми ще засегнем с журналистката и дългогодишна водеща на предаването „Медиите On Air“ Доника Ризова на 21 януари, деня, в който отбелязваме 71 години от смъртта на Джордж Оруел. Точно в 20:00 на живо на Facebook страницата на „Аз чета“ ще бъдете посрещнати от създателя на сайта Алекс Кръстев, а самото събитие е част от проекта ни за насърчаване на медийната грамотност „Проект 48“.
Доника е един от най-запознатите наблюдатели на медийната среда у нас през последното десетилетие и наш добър приятел, затова ще използваме възможността да си поговорим с нея честно за фалшивите новини, за пропагандата и за справянето с хилядите информационни канали, с които всеки от нас е ограден. И разбира се, за книги, като специално внимание ще обърнем на предстоящото ново издание на „1984“ в превод на Борислав Стефанов, което предстои да излезе през март като част от „Проект 48“. Научете как да го подкрепите тук.

Date

ян. 21 2021
Expired!

Time

20:00 - 21:00
Категории

Участник

  • Александър Кръстев
    Александър Кръстев
    Основател на BookMark и преподавател по LinkedIn

    Александър е създател на дигитална агенция BookMark, сайта “Аз чета“ и преподавател по LinkedIn. Експерт по дигитален маркетинг с над 14 години опит с клиенти в различни сфери на бизнеса. Консултант е на няколко книги с бизнес насоченост, сред които “Креативен отбор“ на Кен Косиенда, „Партизански маркетинг“ на Джей Конрад Левинсън, „Креативният гений“ на Питър Фиск, „Социалният бум!“ на Джефри Гитомър и др. Носител е на званията “Рицар на книгата” и “Посланик на библиотеките”, а през 2018 г. с екипа на “Аз чета” печели и награда PR приз за кампанията “Писател назаем”.

Leave a Reply:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *