Проект 48 | Честно за медиите с Доника Ризова и Александър Кръстев

Има ли значение какво е състоянието на медиите у нас и какво точно се случва с тях? И изобщо – медийната ситуация в България много по-различна ли е от тази в другите страни? Защо изобщо ни е нужна темата за медийната грамотност?
Тези и още теми ще засегнем с журналистката и дългогодишна водеща на предаването „Медиите On Air“ Доника Ризова на 21 януари, деня, в който отбелязваме 71 години от смъртта на Джордж Оруел. Точно в 20:00 на живо на Facebook страницата на „Аз чета“ ще бъдете посрещнати от създателя на сайта Алекс Кръстев, а самото събитие е част от проекта ни за насърчаване на медийната грамотност „Проект 48“.
Доника е един от най-запознатите наблюдатели на медийната среда у нас през последното десетилетие и наш добър приятел, затова ще използваме възможността да си поговорим с нея честно за фалшивите новини, за пропагандата и за справянето с хилядите информационни канали, с които всеки от нас е ограден. И разбира се, за книги, като специално внимание ще обърнем на предстоящото ново издание на „1984“ в превод на Борислав Стефанов, което предстои да излезе през март като част от „Проект 48“. Научете как да го подкрепите тук.

The event is finished.

Date

ян. 21 2021
Expired!

Time

20:00 - 21:00
Категории

Участник

  • Александър Кръстев
    Александър Кръстев
    Основател на BookMark и преподавател по LinkedIn

    Александър е създател на дигитална агенция BookMark, сайта “Аз чета“ и преподавател по LinkedIn. Експерт по дигитален маркетинг с над 14 години опит с клиенти в различни сфери на бизнеса. Консултант е на няколко книги с бизнес насоченост, сред които “Креативен отбор“ на Кен Косиенда, „Партизански маркетинг“ на Джей Конрад Левинсън, „Креативният гений“ на Питър Фиск, „Социалният бум!“ на Джефри Гитомър и др. Носител е на званията “Рицар на книгата” и “Посланик на библиотеките”, а през 2018 г. с екипа на “Аз чета” печели и награда PR приз за кампанията “Писател назаем”.

Leave a Reply:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.