Обучение “По пътя към успеха с LinkedIn”

Как мога да ползвам ефективно LinkedIn, за да разраствам бизнеса си?

Това е един от най-често задаваните въпроси, когато някой се обърне към нас за съвет за работа с професионалната мрежа. С близо 700 млн. потребители в цял свят и над 800 000 професионалисти от България, до които можете да достигнете, активното и стратегически подплатено присъствие в LinkedIn създава буквално неограничени възможности за компаниите и експертите в тях.

На 18 юни 2020 г. в рамките на дистанционното обучение “По пътя към успеха с LinkedIn” създателят на агенция BookMark и водещ на редица обучения за работа с LinkedIn Александър Кръстев ще ви запознае с предимствата на професионалната мрежа и нейните най-важни функционалности, ще ви разкаже как да изградите навици за тяхното успешно ползване и ще разкрие тактики “за напреднали” в областта на изграждането на лична мрежа от контакти и социалните продажби.

Онлайн курсът “По пътя към успеха с LinkedIn” ще се проведе в рамките на 4 часа и от него ще научите:

👤 Как да изградите и поддържате оптимално личния си профил в LinkedIn?

💡 Как да създавате съдържание, което да ви отличава от останалите потребители?

🤝 Кога и как да се свързвате в LinkedIn, за да има максимални ползи и за двете страни?

🔗 Как да използвате групите и събитията в платформата, както и функционалности като Publisher, Sales Manager и Campaign Manager?

🏢 Какво трябва да знаете за фирмените страници и как да ги управлявате?

📈 Как работят социалните продажби в професионалната мрежа и как да се справяте добре с тях?

🔖 Цената за включване в обучението е 180 лв. с ДДС, а при ранно записване до 10 юни – 150 лв. с ДДС. Ще се проведе през платформата за видеоразговори и обучения Zoom, един от най-бързо развиващите се софтуерни продукти през последните няколко месеца.

Водещият на обучението Александър Кръстев е създател на комуникационната агенция BookMark и на най-големия сайт за книги и четене в България “Аз чета”. Занимава се с онлайн комуникация от над 14 години и е преподавател по LinkedIn в Нов български университет. Александър е автор на първата българска специализирана е-книга „LinkedIn – Социалните контакти в полза на бизнеса“ през далечната вече 2010 г., за която получава и награда PR Приз. Консултант е на българските издания на редица книги с бизнес насоченост.

The event is finished.

Date

юни 18 2020
Expired!

Time

9:00 - 13:00

Участник

  • Александър Кръстев
    Александър Кръстев
    Основател на BookMark и преподавател по LinkedIn

    Александър е създател на дигитална агенция BookMark, сайта “Аз чета“ и преподавател по LinkedIn. Експерт по дигитален маркетинг с над 14 години опит с клиенти в различни сфери на бизнеса. Консултант е на няколко книги с бизнес насоченост, сред които “Креативен отбор“ на Кен Косиенда, „Партизански маркетинг“ на Джей Конрад Левинсън, „Креативният гений“ на Питър Фиск, „Социалният бум!“ на Джефри Гитомър и др. Носител е на званията “Рицар на книгата” и “Посланик на библиотеките”, а през 2018 г. с екипа на “Аз чета” печели и награда PR приз за кампанията “Писател назаем”.

Leave a Reply:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.