Пиано уъркшоп #АзСвиря

Ако сте изкушени от пианото и искате:
👉 да чуете произведения на композиторката Мария Каракушева, изсвирени от самата нея
👉 да научите любопитни факти от света на музиката
👉 да се запознаете лично с идеите и новата визия на Мария за преподаването
👉 да се забавлявате в приятелска атмосфера,
…заповядайте на Пиано уъркшоп на 4 октомври (неделя) от 11 ч. в Център за култура и дебат „Червената къща „Андрей Николов“ – София, ул. „Любен Каравелов“ 15.
Събитието ще продължи до 13 ч. и ще бъде със свободен вход. Необходимо е да запазите място тук.
Както един инструмент е създаден от различни елементи, за да звучи по определен начин, по същият начин музиката има своите елементи, без които не можем да я изпълняваме добре. Мария Каракушева ще ви разкрие повече…
🎼 Мария Каракушева е български композитор и пианист с почти 30-годишен сценичен опит. Започва да свири, когато е на пет години, а пианото се превръща в нейната голяма любов. Носител е на множество отличия от международни конкурси в България, Франция и Италия, а творческите ѝ проекти се отличават с необичайни комбинации на класическа и съвременна музика.
🎼 Нейният дебютен авторски албум Hearteclipse излиза през 2019 година и е представен с грандиозен мултимедиен спектакъл с участието на Иван Шопов, Петко Танчев и Quarto Quartet.
🎼 Мария е известна и с иновативните методи на преподаване, които прилага в индивидуални уроци, както и в превърналите се в традиция Пиано уикенди в Casa apriltsi.

The event is finished.

Date

Oct 04 2020
Expired!

Time

11:00 - 13:00

Къде

Център за култура и дебат "Червената къща"
София, ул. "Любен Каравелов" 15

Участник

Leave a Reply:

Your email address will not be published.