Отворен семинар „Първи стъпки с професионалната мрежа LinkedIn“

Заповядайте на безплатен семинар на тема „Първи стъпки с професионалната мрежа LinkedIn“, който ще се проведе нa 09 април 2020 г. (четвъртък) от 19:00 часа в зала Open Source на СофтУни (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 2). Лектор е Александър Кръстев.

Платформата дълго време бе смятана просто за място за намиране на работа и оставаше в сянката на своя основен конкурент Facebook. През последните години обаче доказа своята ефективност като инструмент за бизнес комуникация, личен брандинг, изграждане на работодателска марка и др.

По време на семинара ще разберете как се оптимизира личен профил в LinkedIn, как се създават фирмени страници и какви са принципите за тяхното управление за корпоративна и маркетинг комуникация, както и за employer branding. Ще се запознаете и с основните платени функционалности на платформата – рекламата през Campaign Manager, подбора през Recruiter и осъществяването на продажби през Sales Navigator.

Date

апр. 09 2020
Expired!

Time

19:00 - 21:00

Вход

Безплатно
SoftUni, Учебна зала Open Source

Къде

SoftUni, Учебна зала Open Source
гр. София, ул. Тинтява 15-17, етаж 2
SoftUni Digital

Организатор

SoftUni Digital
Phone
+359 892 241 199
Email
digital@softuni.bg
Website
https://digital.softuni.bg/about

Участник

  • Александър Кръстев
    Александър Кръстев
    Основател на BookMark и преподавател по LinkedIn

    Александър е създател на дигитална агенция BookMark, сайта “Аз чета“ и преподавател по LinkedIn. Експерт по дигитален маркетинг с над 14 години опит с клиенти в различни сфери на бизнеса. Консултант е на няколко книги с бизнес насоченост, сред които “Креативен отбор“ на Кен Косиенда, „Партизански маркетинг“ на Джей Конрад Левинсън, „Креативният гений“ на Питър Фиск, „Социалният бум!“ на Джефри Гитомър и др. Носител е на званията “Рицар на книгата” и “Посланик на библиотеките”, а през 2018 г. с екипа на “Аз чета” печели и награда PR приз за кампанията “Писател назаем”.

Leave a Reply:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *