Непознатият LinkedIn: как бизнесите растат с професионалната мрежа

🧭Над 900 000 български потребители вече ползват LinkedIn, но въпреки това митовете за професионалната мрежа изглежда са много повече, отколкото реалното познание за възможностите ѝ.
Събитието можете да гледате на 25 март, четвъртък, от 12:30 ч. тук.
Гост е експертът по LinkedIn маркетинг Александър Кръстев. Той ще разкаже:
⏰как собствениците и мениджърите на бизнеси, от всякакъв мащаб, могат да ползват LinkedIn;
⏰как с негова помощ можем да осигурим ръст за своите компании и за себе си като професионалисти;
⏰как да създадем качествено съдържание в LinkedIn;
⏰кои са най-ефективните формати в платформата;
⏰как да увеличим последователите на страниците и личните си профили;
Искате да разберете още – задайте своите въпроси в събитието!
🛎️Всички събития на Move.bg се предлагат в духа на културата на даване и получава, от общността за общността. В този дух ви каним да допринесете за събитието по ваша преценка.
Присъдинете се към лабораторията на бъдещето като станете част от Club by MOVE.BG.
За госта:
Александър Кръстев е създател на агенцията за LinkedIn маркетинг BookMark и автор в The Linked Blog. Той развива успешни комуникационни канали в онлайн среда вече повече от 15 години, като сред тях е и най-големият сайт за книги и четене у нас “Аз чета”. Завършил е журналистика в Софийския университет и е магистър по Публична комуникация със специализация в областта на блоговете и социалните медии. От 2015 г. е преподавател по LinkedIn в магистърските програми на Нов български университет, водещ е и на курса по LinkedIn маркетинг в СофтУни.
Александър е автор на редица статии, посветени на LinkedIn, в престижни бизнес издания като Forbes Bulgaria, Мениджър, Твоят бизнес и др. Консултант е на няколко книги с бизнес насоченост, сред които „Креативен отбор“ на Кен Косиенда, „Партизански маркетинг“ на Джей Конрад Левинсън, „Креативният гений“ на Питър Фиск, „Социалният бум!“ на Джефри Гитомър.

The event is finished.

Date

мар. 25 2021
Expired!

Time

12:30 - 13:30

Участник

  • Александър Кръстев
    Александър Кръстев
    Основател на BookMark и преподавател по LinkedIn

    Александър е създател на дигитална агенция BookMark, сайта “Аз чета“ и преподавател по LinkedIn. Експерт по дигитален маркетинг с над 14 години опит с клиенти в различни сфери на бизнеса. Консултант е на няколко книги с бизнес насоченост, сред които “Креативен отбор“ на Кен Косиенда, „Партизански маркетинг“ на Джей Конрад Левинсън, „Креативният гений“ на Питър Фиск, „Социалният бум!“ на Джефри Гитомър и др. Носител е на званията “Рицар на книгата” и “Посланик на библиотеките”, а през 2018 г. с екипа на “Аз чета” печели и награда PR приз за кампанията “Писател назаем”.