Книжен базар 2 за медийна грамотност

Втората част на събитието, което подкрепя „Проект 48“ и медийната грамотност, ще се проведе на 27 юни, събота, от 14 до 18 ч. в “Читалище.то”.

Заповядайте, ако:

📚 Обожавате да откривате нови книги и се доверявате на избора на екипа на “Аз чета”
💡 Искате да подкрепите каузата за медийна грамотност
👥 Предпочитате да чуете на живо от идейните създатели на „Проект 48“ какво предстои и да си поговорите за книги и всичко останало

Изданията, от които ще можете да избирате, са предоставени като дарение от екипа на „Аз чета“ и наши приятели. Подбрали сме предимно нови издания, които са ни донесли много щастливи моменти и вярваме, че могат да зарадват и вас.

„Проект 48“ е национална кампания за повече медийна грамотност, вдъхновена от романа „1984“ от Джордж Оруел. В рамките на проекта знаковата антиутопия ще излезе в ново, библиофилско издание, а 10% от тиража ще бъде дарен на училищни библиотеки в страната. За целта стартирахме и кампания за набиране на средства, необходими за отпечатването на книгата. С приходите от продажби на изданието ще се финансира поредица от срещи и уроци по медийна грамотност за ученици и възрастни.

Ако искате да подкрепите „Проект 48“, но не можете да дойдете на базара, направете дарение в Платформата.

The event is finished.

Date

Jun 27 2020
Expired!

Time

14:00 - 18:00

Къде

Читалище.то
София, ул. Лавале 11
Website
http://chitalishte.to/
Категории

Участници

  • Александър Кръстев
    Александър Кръстев
    Основател на BookMark и преподавател по LinkedIn

    Александър е създател на дигитална агенция BookMark, сайта “Аз чета” и преподавател по LinkedIn. Експерт по дигитален маркетинг с над 14 години опит с клиенти в различни сфери на бизнеса. Консултант е на няколко книги с бизнес насоченост, сред които “Креативен отбор” на Кен Косиенда, “Партизански маркетинг” на Джей Конрад Левинсън, “Креативният гений” на Питър Фиск, “Социалният бум!” на Джефри Гитомър и др. Носител е на званията “Рицар на книгата” и “Посланик на библиотеките”, а през 2018 г. с екипа на “Аз чета” печели и награда PR приз за кампанията “Писател назаем”.

  • Милена Ташева
  • Теодора Рафаилова

Leave a Reply:

Your email address will not be published.