BookMark представя… Менторството и първите кариерни стъпки с Александър Граматиков

Само допреди броени години темата „менторство“ у нас беше идеалистична идея и по-скоро еднократен акт от страна на лидери, осъзнали нуждата да помагат за подготовката на следващото поколение в бизнеса. През последните 15 месеца обаче темата се превърна във водеща за десетки компании, заради Mentor the Young, тримесечна безплатна менторска програма за младежи на възраст от 18 до 25 г. На 21 декември от 15 ч. ще ви срещнем на живо с основния двигател зад MTY Александър Граматиков в поредното издание на “BookMark представя…”, за да опитаме да разберем какво стои зад този успех.

Александър е основател и проектен лидер на Mentor the Young. Менторската програма бележи ръст от над 1200% за една година – от 46 в пилотното издание миналата есен участниците се увеличиха на цели 538 в започналия преди месец сезон 3.

Алекс вярва силно в трансформативената сила на менторството, тъй като я е изпитал от първо лице, работейки с над 10 ментори през последните 5 години. Затова и не е изненада, че неговата мисия е именно да популяризира менторството в България. Своите въпроси към него можете да задавате като коментари под събитието, а най-любопитните от тях ще получите възможност да зададете и на живо по време на разговора.

Следете епизодите на “BookMark представя…” във видео и аудио формат в каналите на BookMark и в любимата си подкаст платформа.

The event is finished.

Date

дек. 21 2022
Expired!

Time

15:00 - 16:00

Къде

LinkedIn Live
Категории

Организатор

BookMark Agency
Email
create@bookmark.bg

Участници

  • Александър Граматиков
  • Александър Кръстев
    Александър Кръстев
    Основател на BookMark и преподавател по LinkedIn

    Александър е създател на дигитална агенция BookMark, сайта “Аз чета“ и преподавател по LinkedIn. Експерт по дигитален маркетинг с над 14 години опит с клиенти в различни сфери на бизнеса. Консултант е на няколко книги с бизнес насоченост, сред които “Креативен отбор“ на Кен Косиенда, „Партизански маркетинг“ на Джей Конрад Левинсън, „Креативният гений“ на Питър Фиск, „Социалният бум!“ на Джефри Гитомър и др. Носител е на званията “Рицар на книгата” и “Посланик на библиотеките”, а през 2018 г. с екипа на “Аз чета” печели и награда PR приз за кампанията “Писател назаем”.