Уебинар - "В полза на обществото с LinkedIn"

Безплатен уебинар „В полза на обществото с LinkedIn“

Професионалната мрежа LinkedIn бележи впечатляващ ръст през последните години и все повече погледи на социални предприемачи и организации от неправителствения сектор са насочени към нея.

Как обаче LinkedIn може да е полезен на работещите за каузи и как комуникацията в мрежата да бъде ефективна за достигането на дарители, спонсори и доброволци? На 28 септември от 19:30 ч. журналистът и социален предприемач Мая Цанева ще разговаря с експерта по LinkedIn маркетинг и създател на агенция BookMark Александър Кръстев по време на уебинара „В полза на обществото с LinkedIn“.

Виртуалното събитие се организира от BookMark в партньорство с Читалище.то. Участието е безплатно, само трябва да се регистрирате тук.

Вашите въпроси по темата можете да задавате предварително в събитието и на create@bookmark.bg.

The event is finished.

Date

сеп. 28 2021
Expired!

Time

19:30 - 20:30

Участници

  • Александър Кръстев
    Александър Кръстев
    Основател на BookMark и преподавател по LinkedIn

    Александър е създател на дигитална агенция BookMark, сайта “Аз чета“ и преподавател по LinkedIn. Експерт по дигитален маркетинг с над 14 години опит с клиенти в различни сфери на бизнеса. Консултант е на няколко книги с бизнес насоченост, сред които “Креативен отбор“ на Кен Косиенда, „Партизански маркетинг“ на Джей Конрад Левинсън, „Креативният гений“ на Питър Фиск, „Социалният бум!“ на Джефри Гитомър и др. Носител е на званията “Рицар на книгата” и “Посланик на библиотеките”, а през 2018 г. с екипа на “Аз чета” печели и награда PR приз за кампанията “Писател назаем”.

  • Мая Цанева