White Water – Бялата вода в Топ 6 на най-предпочитаните марки в България

Posted on: June 10, 2021 Posted by: Роза Шуманова Comments: 0

White Water – Бялата вода в Топ 6 на най-предпочитаните марки в България

White Water – Бялата вода се класира в Топ 6 в категория „Минерална и бутилирана вода“ на класацията „Любимите марки”. Надпреварата за място в Топ 3 ще продължи до 15 юни!

Единствената потребителска класация в България се провежда за 13-и пореден път и протича в три етапа. Потребителите имат възможността сами да определят предпочитаните от тях брандове в общо 43 категории. По данни на организаторите близо 8000 души са гласували, за да изберат полуфиналистите в „Любимите марки”.

Нашите партньори от White Water – Бялата вода участваха за първи път в класацията и продължават напред в борбатата за място сред Топ 3 на най-любимите марки вода. Можете да подкрепите българския бранд, като дадете своя глас тук.

Ако сте гласували по време на първия етап, то сега трябва отново да го направите, поради анулирането на резултатите след карая на всеки етап. 

Благодарение на своя уникален химичен състав и естественото съдържание на сребърни йони, White Water – Бялата вода бързо се превърна в предпочитан избор на българските потребители. Подходяща за ежедневна консумация както от деца, така и от възрастни, тя е препоръчван източник на хидратация от легендарния български футболист Христо Стоичков. Красивата актриса Саня Борисова също се доверява на марката, а известните лайфстайл блогъри от Atidora създадоха и специално предизвикателство за хидратация, вдъхновено от нея.

С високото си pH (9,23) White Water – Бялата вода е една от най-меките и естествено алкални води в България. Алкалната вода е предпочитана заради множеството си ползи – тя е мощен антиоксидант и подсилва имунната система по естествен начин. 

В стъклена или рециклируема пластмасова бутилка, White Water – Бялата вода достига до потребителите от подножието на Национален парк “Рила”. Тя извира от дълбочина 515 м. с температура 21° C, а качеството ѝ се контролира на всеки етап от затворения производствен процес. Фабриката е построена според най-високите европейски и световни стандарти през 2012 г. и днес това е един от най-модерните заводи за бутилиране на минерална вода в Югоизточна Европа. 

Включете се в гласуването и подкрепете White Water – Бялата вода в класацията „Любимите марки” тук. Следвайте инструкциите за гласуване и не забравяйте да потвърдите вашия глас по имейл.

А ако още не сте поръчали вода за вашия дом или офис, можете да го направите тук.