LinkedLetter #14: Подобрен Sales Navigator, сделка със Scribd и съветите на Алън Блу

LinkedLetter 14 Cover Image
Posted on: August 14, 2020 Posted by: Теодора Рафаилова Comments: 0

LinkedLetter #14: Подобрен Sales Navigator, сделка със Scribd и съветите на Алън Блу

В издание 14 на седмичната ни рубрика #LinkedLetter ви запознаваме с новите функции на Sales Navigator, една интересна сделка и съветите на съоснователя на професионалната мрежа Алън Блу.

LinkedIn добави нови функции в Sales Navigator, базирани на изкуствения интелект.

Buyer Interest Alerts – Тези уведомления сигнализират, когато служителите или ръководството на запазен акаунт са се ангажирали със страницата на вашата компания в LinkedIn или с уебсайта ви. Новата функция ще позволи на компаниите да предоставят по-персонализирано съдържание на потребителите.

Relevancy for Alerts – изкуствен интелект помага на потребителите на LinkedIn да филтрира известията, така че до вас да достигат само най-важните сигнали.

Новите инструменти за проследяване на данни ще вземат предвид набор от сигнали, за да определят съответната активност, и след това ще известят потребителите на Sales Navigator. Това, както LinkedIn отбелязва, би могло да помогне на бизнеса да се насочи към потенциалните възможности в подходящия момент.

Повече за допълненията в Sales Navigator открийте тук.

LinkedIn продаде платформата си за презентации SlideShare на Scribd. “Премиум абонаментът на Scribd предлага над 1 млн. електронни книги, аудиокниги, подкасти, нотни писма и списания, над 100 млн. документа с академична и бизнес насоченост и много други полезни ресурси. След покупката на SlideShare, ще добавим повече от 40 млн. презентации в каталога на Scribd”, споделят от компанията.

SlideShare ще продължи да бъде част от LinkedIn, увери главният изпълнителен директор на Scribd Трип Адлер. Как ще се отрази това на потребителите, които разчитат на SlideShare, разберете тук.

Каква е тайната зад успеха на Linkedin разказва Алън Блу за BBC. “Фокусирайте се само върху едно нещо”, споделя един от създателите на професионалната мрежа. “Когато поставяхме началото на LinkedIn, вече бяхме работили по няколко стартъп компании, бяхме осъзнали колко важно е да насочиш усилията си в една посока. Това доведе до фантастични резултати!”

Ако искате да получавате новини и полезни съвети за работа с LinkedIn директно на електронната си поща, абонирайте се за нашия LinkedIn бюлетин!