LinkedLetter #13: Нов лимит за покани и кампанията Working It Out в LinkedIn

Posted on: August 7, 2020 Posted by: Теодора Рафаилова Comments: 0

LinkedLetter #13: Нов лимит за покани и кампанията Working It Out в LinkedIn

Издание 13 на LinkedLetter – седмичният бюлетин на BookMark за най-важните и вълнуващи новини около LinkedIn – идва с добри новини за нови функции и интересна кампания в професионалнаТА мрежа.

LinkedIn предоставя нови възможности пред компаниите, с които да опознаят по-добре аудиторията си. Администраторите на страници вече ще могат да идентифицират последователите с техните лични профили, което ще осигури по-лесен и качествен контакт с тях. Акаунтите, следващи страницата, са подредени в обратен на хронологичния ред, за да се показват новите последователи първи.

Като социална мрежа, превърнала се в дом на професионалисти, LinkedIn се отнася с грижа към времето и вниманието на потребителите. Това ясно личи от наложения лимит на поканите, които администраторите на страници ще могат да изпращат. 100 са “кредитите”, които ще служат за дневен “разход” на всеки администратор на страница. За всяка неприета покана ще се губи по един кредит. Ограничаването на възможността за изпращане на покани ще помогне за намаляването на спам в LinkedIn.

Научете повече за тези две нови функции тук.

“Working It Out” е новата рекламна кампания на LinkedIn в Обединеното кралство, чиято цел е да окуражи и подпомогне компаниите и потребителите, засегнати от COVID-19. С видео LinkedIn обръща поглед към живота на трима души, които се явяват на виртуално интервю за работа, започват нова работа дистанционно и провеждат важна презентация от своя дом.

“Пазарът на труда се променя – повече от всякога имаме нужда един от друг”, сподели Джош Граф, регионалнен мениджър на LinkedIn за Обединеното кралство.

Според статистики на компанията 12% от потребителите на мрежата в Обединеното кралство са имали поне едно виртуално интервю, споделянето на съдържание е нараснало с 50% за предходната година, а LinkedIn Live предаванията са се увеличили с 89% в периода март – юни 2020 г.

“We’ll Work It Out, Together | #InItTogether” оставя зрителя с чувство за принадлежност към общество от професионалисти, които си сътрудничат, за да се справят с предизвикателствата.

Ако искате да получавате новини и полезни съвети за работа с LinkedIn директно на електронната си поща, абонирайте се за нашия LinkedIn бюлетин!