Служители на охранителна фирма „Кремък” почистиха близо 2 тона отпадъци

Posted on: April 22, 2019 Posted by: Alexander Krastev Comments: 0

Служители на охранителна фирма „Кремък” почистиха близо 2 тона отпадъци

Облечени в стилни престилки с надпис „Кремък” пази и природата”, над 30 служители на старозагорската охранителна фирма „Кремък” се включиха в акция по почистване в петък. Те покриха обширен участък край ул. „Новозагорско шосе” и събраха близо 2 тона отпадъци, включително и около пътното платно след зимния сезон.

По време на акцията бяха боядисани бордюрите в зона от близо 100 м. от „Новозагорско шосе”. Освежена беше и автоспирка „Кремък”, която е изградена от фирмата през 2018 г. и предоставена на Община Стара Загора за ползване от обществения транспорт.

„Видях ентусиазма на колегите и как всички с нетърпение очакваха тази акция. Бяхме се разделили на няколко групи и всяка от групите почисти своя район. Затова с особена гордост мога да заявя, че за пореден път показахме колко специален е духът в „Кремък” и имаме наистина чудесен екип”, сподели след акцията Митко Йорданов, основател и управител на охранителната фирма.

This slideshow requires JavaScript.

Създадената преди 26 години „Кремък” е най-голямата фирма за въоръжена охрана на територията на Югоизточна България с повече от 1000 лицензирани охранители и над 70 патрулни автомобила. Специализирана е в осигуряването на охрана на големи корпоративни клиенти и обекти от национално и стратегическо значение, а оборудваният с най-новите технологични решения мониторинг център във всеки един момент следи за сигурността на над 12 000 обекта.

Снимки от акцията във висока резолюция можете да изтеглите от този линк.

За допълнителна информация:
Александър Кръстев
alex@bookmark.bg
+359 888 297 674