След личната намеса на Христо Стоичков: и децата над 6 години ще могат да се срещнат с Камата на 1 февруари в Troxy, Лондон

Posted on: January 29, 2019 Posted by: Милена Ташева Comments: 0

След личната намеса на Христо Стоичков: и децата над 6 години ще могат да се срещнат с Камата на 1 февруари в Troxy, Лондон

Българската общност в Лондон с нетърпение очаква петък – 1 февруари, когато в знаменитата зала Troxy ще бъде представена биографията на Христо Стоичков. Освен с легендата на българския футбол лондончани ще се срещнат и с неговия съавтор – спортният журналист Владимир Памуков, носител на най-ценния приз в българската журналистика „Черноризец Храбър“. Събитието е организирано от издателство „Софтпрес“ и компанията Bulgarian Food UK – Ventex BG.

Първоначално по изискване на залата срещата беше обявена за аудитория 12+, което означаваше, че няма да се допускат деца под тази възраст. Поради големия интерес от български семейства и спортни школи в английската столица и след лична намеса на самия Стоичков, строгите английски правила бяха променени и за първи път в своята история Troxy Hall ще допусне на своя територия деца.

Малчуганите, навършили 6 години, са добре дошли на събитието със своите семейства. Нещо повече, Камата е обещал те първи да получат автограф и снимка. За да се случи това, е необходимо да имат билети за партерния етаж (Ground Floor). По време на декемврийското турне за представянето на книгата в пет български града именно децата, дошли както с родителите си, така и с отборите си, бяха най-многобройните гости. Срещата с най-великия български футболист беше изключително вдъхновяваща за младите спортисти, а много от тях дадоха лично обещание на Стоичков да донесат на България следващата Златна топка.

На събитието в Лондон ще присъстват и две от звездите на българския шоу бизнес – Димитър Туджаров-Шкумбата и гласът на „Дарик радио“ Иво Райчев, които ще се грижат за доброто настроение в залата.

В началото на януари на пазара излезе третият тираж на биографията, с което общият отпечатан тираж на книгата достигна забележителните 50 000 екземпляра.

Всеки закупен билет за лондонската среща идва със специален подарък – книгата „Христо Стоичков. Историята“ с автограф, а притежателите на билети за партера ще имат възможност за лична среща с Христо Стоичков. Билетите за събитието в Лондон на 1 февруари вече са в продажба на цени от £40.00 за партера и £20.00 за балкона на зала Troxy и могат да се купят както през приложението на залата, така и от българските магазини в английската столица.

Ето и откъде можете да се сдобиете с ценните пропуски:

Магазин „Карлово“
Unit 2
New England Industrial Estate,
Gascoigne Road,
Barking,
Essex
IG11 7NZ

Магазин „Розова долина“
11 А Garman Road
Tottenham
London
N17 0UR
ventexbg@btinternet.com

Магазин „Късметчето“
369 Uxbridge road
Acton, London
W3 9RH
ventexbg@btinternet.com

Shop „МАГАЗИНЪТ +359“
73-75 High Street
Walthamstow
E17 7DB