Покана | Пресконференция преди откриването на 8-ия Балкански международен винен конкурс и фестивал

Posted on: June 2, 2019 Posted by: Диляна Денева Comments: 0

Покана | Пресконференция преди откриването на 8-ия Балкански международен винен конкурс и фестивал

Oфициалната пресконференция по повод стартирането на 8-ото издание на Балканския международен винен конкурс и фестивал ще се състои на 3 юни (понеделник) от 11:00 ч. в зала “А” на Българската търговско-промишлена палата (ул. “Искър” №9, София).

Традиционната конкурсна част ще избере най-добрите вина, произведени на Балканите, а фестивалът тази година е в нов формат и ще се проведе в сърцето на София, на открито пред НДК. За него очакваме над 100 изложители и повече от 1000 вина.

Участие в пресконференцията ще вземат Галина Нифору, директор на Балканския международен винен конкурс и фестивал, Константинос Лазаракис, председател на журито и първият Master of Wine на Балканите, Красимир Коев, изпълнителен директор на Изпълнителната агенция по лозята и виното, и Николай Колев, директор на Sofia Restaurant Week.

На пресконференцията ще споделим информация за новия формат на фестивала, очакваните международни и български участници и изложители, както и любопитна информация за актуалното състояние на винения бранш в България.

Ще разберете представители на кои страни ще очакваме в началото на юни, какъв е съставът на експертното жури и част от изненадите, които сме подготвили за посетителите на мащабния регионален винен форум.

Ще се радваме да потвърдите присъствието си с отговор на това писмо или на pr@balkanswine.eu.

Очакваме ви!

Екипът на Балканския международен винен конкурс и фестивал

За допълнителна информация:

Милена Ташева
mila@bookmark.bg
+359 878 889 349