Мисията на една жена да промени световния ред в „Кая“ от Анна Палазова

Posted on: февруари 27, 2019 Posted by: Диляна Денева Comments: 0

Мисията на една жена да промени световния ред в „Кая“ от Анна Палазова

Може ли една млада жена да има успешна музикална кариера, докато работи за една от най-големите тайни антитерористични организации в света? Подобен сюжет звучи като от книга за Джеймс Бонд или написан от някои от най-популярните съвременни автори на шпионски заглавия, но всъщност е част от дебютния роман „Кая“ на Анна Палазова. Почитателите на шпионските загадки вече следят виртуалния образ на едноименната главна героиня в личния ѝ Instagram профил, а официалната премиера на книгата ще бъде във Варна на 15 март от 19:00 ч. в клуб The Center (ул. „Шипка“ 4).

Една жена губи живота си, за да даде шанс друг живот да промени хода на историята. Това е началото на пътя на Кая – жената, чиято мисия е да донесе баланс сред човечеството.

Началото на „Кая“ ни отвежда в пустинята Наска в Перу – едно от най-загадъчните места на планетата, което и до днес буди интереса на учените. Кая се ражда различна, но едва години по-късно ще разбере, че ѝ е отредена специална мисия. Нейните способности са на границата между съвършенство и свръхестествено и още като младото момиче тя привлича вниманието на тайна организация.

Благодарение на таланта си и задкулисни машинации на мистериозните ръководители на тайната общност, скоро Кая се превръща в световна знаменитост. Публичният ѝ образ на музикална звезда е идеалното прикритие за дейността ѝ като таен агент на организацията.

„Кая“ е роман с изключителна динамика на действието. Той включва в себе си научнофантастични елементи и някои конспиративни теории, които срещат важни и актуални за съвременното общество теми. Сред тях са правата на жените, защитата на животните, ролята на изкуствения интелект и новите технологии в живота ни. Читателите с интерес към разкриването на заплетени загадки, шпионски игри и бъдещето на човечеството ще намерят книгата за увлекателна.

Анна Палазова е момиче от малък град с романтично име. От години живее във Варна. Нейна творческа страст е писането. Анна поддържа собствен блог, посветен на успеха и жените. Автор е и в сайта Lifebites.bg. През деня работи в IT компания, където отговаря за администрация и финанси, а вечер пише, за да постигне мечтата си да бъде писател. Бяга от стреса на деня като танцува и се омъжва за човек, който споделя увлечението ѝ.

 

 

 

За книгата: 

„Кая“ от Анна Палазова 

Дата на публикуване: 25 февруари 2019 г.

Редакция: Ивелина Цветкова

Корекция: Русанка Одринска-Драгнева

Дизайн на корицата: Светлана Костова

Издател: Многоточие

Корица: Мека

Брой страници: 248

Цена: 15,99 лв.

ISBN: 9786199128503

Facebook страница

Тaзи новина, откъс от книгата и други визуални материали можете да свалите от тук.

За допълнителна информация:

Диляна Денева
dilyana@bookmark.bg
0899 190 284