Изкуствен интелект ще води премиерата на романа „Кая“ от Анна Палазова във Варна

Posted on: March 13, 2019 Posted by: Диляна Денева Comments: 0

Изкуствен интелект ще води премиерата на романа „Кая“ от Анна Палазова във Варна

Романът “Кая” от младата варненска авторка Анна Палазова ще бъде официално представен на любителите на книгите, танците и вълнуващите преживявания във Варна. Нестандартната премиера ще бъде водена от изкуствен интелект, а танцьорите от The Center ще покажат на гостите хореография, специално създадена за събитието. То ще се състои в петък, 15 март, от 19:00 ч. в клуб The Center (ул. “Шипка” 4).

“Кая” е роман, който вече печели интереса на почитателите на шпионските загадки. Началото му ни отвежда в пустинята Наска в Перу – едно от най-мистериозните места на планетата. Кая се ражда различна, но едва години по-късно ще разбере, че ѝ е отредена специална мисия. Нейните способности са на границата между съвършенство и свръхестествено и още като младото момиче тя привлича вниманието на тайна организация.

Едноименната главна героиня се радва на интереса на последователите си в Instagram, а Facebook страницата на книгата разкрива любопитни детайли около актуалните за съвременното общество теми, включени в произведението. Сред тях са правата на жените, защитата на животните, ролята на изкуствения интелект и новите технологии в живота ни.

Гледайте трейлъра на “Кая” тук:

 

Анна Палазова е момиче от малък град с романтично име. От години живее във Варна. Нейна творческа страст е писането. Анна поддържа собствен блог, посветен на успеха и жените. Автор е и в сайта Lifebites.bg. През деня работи в IT компания, където отговаря за администрация и финанси, а вечер пише, за да постигне мечтата си да бъде писател. Бяга от стреса на деня като танцува и се омъжва за човек, който споделя увлечението ѝ.

 

15 март (петък) от 19:00 ч.
Клуб The Center
Варна, ул. “Шипка” 4

 

За книгата: 

„Кая“ от Анна Палазова
Дата на публикуване: 25 февруари 2019 г.
Редакция: Ивелина Цветкова
Корекция: Русанка Одринска-Драгнева
Дизайн на корицата: Светлана Костова
Издател: Многоточие
Корица: Мека
Брой страници: 248
Цена: 15,99 лв.
ISBN: 9786199128503
Facebook страница

Една от хореографиите, подготвени за премиерата, можете да гледате тук:

 

Тaзи новина, откъс от книгата и други визуални материали можете да свалите от тук.

За допълнителна информация:

Диляна Денева
dilyana@bookmark.bg
0899 190 284