#BookMarkThis: Първа Детска академия за добри обноски

Posted on: June 28, 2019 Posted by: Емилия Кирчева Comments: 0

#BookMarkThis: Първа Детска академия за добри обноски

В края на работната седмица споделяме с вас повече за нашите партньори в редовната ни рубрика #BookMarkThis. Няма да изменим на себе си и този петък, а ще ви представим още един наш партньор. Когато работим за кауза, в която дълбоко вярваме, работата наистина спорѝ  както е и с този наш партньор. Четете подробностите по-надолу.

Първа Детска академия за добри обноски е създадена през 2015 г. с цел под формата на игра и обучение да подпомогне родителите в процеса на възпитание на децата. Екипът на Академията работи върху изграждането на децата като личности, а обученията са насочени към това как малчуганите да се държат в обществото, да спазват добрите маниери и вежливите форми на общуване, да бъдат гъвкави и адаптивни в динамиката на нашето съвремие.

В Академията вярват в думите на Коко Шанел, че “В живота няма втори шанс за първо впечатление”, и затвърждават у децата най-важните умения и най-нужните обноски чрез изпитани практики за едно винаги положително впечатление. Основен принцип в работата на ПДАДО е убеждението, че основите на успешната личност, лидерските умения и ораторските качества, се поставят още в ранното детство.

Основател, управител и водещ на обучението в академията е Невена Басарова-Дичева. Невена е сертифициран треньор по Емоционална интелигентност и консултант по социален етикет в престижната школа Minding Manners International. Завършила е тригодишно обучение за спецификата на общуване и възпитанието на деца и контролиране на детската агресия в най-ранна възраст, специализира „Психологично консултиране и въведение в психотерапията“ и участва в международни семинари за обучение по бизнес етикет и протокол. 

В центъра на работата в Академията стои създадената от Невена Басарова-Дичева методика „Гъвкава дисциплина”, която помага децата да се възпитават като дисциплинирани личности, като едновременно с това запазват своята индивидуалност и свободен дух.

Първа Детска академия за добри обноски вече е разпознаваем партньор на училища, школи и образователни центрове в цялата страна, когато става въпрос за провеждане на обучения за добро възпитание и обноски.

Целите, които са си поставили в социалните мрежи, са:

Чрез присъствието си в социалните мрежи искаме родителите да разберат, че не са сами в нелеката задача да възпитават децата си – могат да разчитат на нас и нашата експертиза. Както чрез обучения в самата Академия, така и чрез индивидуални дистанционни занимания и онлайн видео обучения, ние заздравяваме поставената вкъщи основа на добрите навици.


Уебсайт: https://kids-academy.bg/
Facebook: https://www.facebook.com/goodmannersacademy/
Instagram: https://www.instagram.com/goodmannerswithnevena/