#BookMarkThis: OPA Solutions

Posted on: юни 13, 2019 Posted by: Емилия Кирчева Comments: 0

#BookMarkThis: OPA Solutions

Днес е петък и е време за следващото издание на рубриката ни #BookMarkThis. Представяме ви още един от нашите партньори. Научете повече за него и дейността му, а и любопитна информация каква точно е целта му в социалните мрежи. Не забравяйте, че накрая ви очакват и социалните канали, които си струва да запомните.

OPA Solutions е създадена през 2017 г. с цел цялостна търговска и сервизна поддръжка на IT Apple базирани решения за B2B и Apple Pro клиенти.

OPA Solutions е единствената IT компания на българския пазар, която предлага цялостния пакет от предварителна консултация, продажба, инсталация и поддръжка на място, абонаментни планове, ъпгрейди и ремонти, отдалечена поддръжка и обучения за Apple продукти и инфраструктура. Освен това екипът има повече от 15 години опит в консултацията, изграждането и реализирането на европейски проекти и обществени поръчки в България.

Сертифицираните специалисти  на компанията имат повече от 20 години опит в изграждането и поддържането на Apple базирани решения на българския пазар, заради което и могат да кажат “We Speak Apple”. Познавате ги отдавна – двамата създатели на OPA Solutions Стоян Попов и Христо Нейков – са сред първите сертифицирани специалисти по поддръжка на Apple продукти в България. В продължение на над 10 години Нейков е мениджър на сервиза на Creative Center в София, дълго време единственият оторизиран сервиз на Apple в страната с постигнати 94% клиентска удовлетвореност.

Целите, които са си поставили в социалните мрежи, са:

Да стигнем до по-голям кръг от клиенти – B2B клиенти, професионалисти и freelancer-и, да ги информираме за нашето присъствие и за новината, че вече отново сме Apple оторизиран сервиз. Искаме клиентите да знаят, че при нужда от каквато и да било IT поддръжка или покупка на нов продукт, могат да разчитат на нас.

#BookMarkThis:
Уебсайт: https://www.opasolutions.net/?lang=bg
Facebook: https://www.facebook.com/opasolutions/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/opasolutions/