#BookMarkThis: Мануела Драганова

Posted on: October 18, 2019 Posted by: Диляна Денева Comments: 0

#BookMarkThis: Мануела Драганова

След кратката лятна пауза, рубриката ни #BookMarkThis, в която научавате нещо повече за нашите партньори и техните проекти, набира скорост! За втора поред седмица в новия сезон имаме удоволствието да ви запознаем с една изключителна дама. Прочетете по-надолу повече за нея и научете какво отговори на въпроса, който задаваме на всичките си партньори – каква е целта ѝ в социалните мрежи.  В края на текста ви очакват и нейните социални канали, които си заслужава да си отбележите. 

Мануела Драганова е визионер, романтик, бизнес дама, автор, международен коуч и запален голфър. Съосновател е на Generative Mindset International Learning Center, както и член на Dilts Strategy Group и на International Association for Generative Change.

През последните години специализира в Силициевата долина по системата Success Factor Modelling, водена лично от нейния създател и един от най-успешните коучове в света Робърт Дилтс. Тя помага на хората и бизнеса в България да разгърнат потенциала си, така че да бъдат още по-успешни, да увеличат печалбите си, да бъдат мотиватори и достоен пример за останалите.

Работата на лидерски позиции не ѝ е непозната и от по-рано. Дълги години от живота си посвещава и на Националния хиподрум, в качеството си на търговски директор. Няколко години е също това председател на борда на директорите на хотел „Рила“, а от повече от две години работи с основателката на международната благотворителна организация за подпомагане на деца със специални нужди и техните семейства I CAN TOO. Активно подпомага и децата с диабет към фондация “Култура без граници”.

Дебютният роман на Мануела Драганова „Ana’s Way“ излиза в САЩ през 2018 година под редакцията на Даниел Бъргес, работил със Стивън Кинг и помогнал на мнозина писатели да стигнат до челни позиции в класацията на New York Times. Книгата попада на страниците на Publisher’s Weekly и привлича вниманието на The US Review of Books и Pacific Book Review, които удостояват „Ana’s Way“ със звезда за „книга с особени заслуги“.

Книгата вече излезе и на български език под името „Ана”, с логото на издателство „Сиела”, и бързо набира почитатели. Специално за българската публика Мануела дописва и разширява сюжета на „Ana’s Way“. На страниците на романа читателят се потапя в история, изпълнена с напрежение, романтика и хумор, която го връща в някои от най-мрачните дни на Прехода и му позволява и да види това неромантично време през очите на една смела жена.

Попитахме Мануела какви цели си е поставила за социалните мрежи. Ето какво ни сподели тя:

Моето присъствие в социалните медии е мотивиращо, а не критикарско. Старая се да покажа положително отношение и нежност към живота. Да, нежност във всичките ѝ форми. Да отглеждам дъщеря ми с нежност, да проявявам нежност към родителите и приятелите ми, към клиентите ми и също така към мен самата.

#BookMarkThis:

Facebook: https://www.facebook.com/manueladraganovabooks/
Instagram: https://www.instagram.com/ana.s.way/