#BookMarkThis: Дъбови листа

Posted on: May 31, 2019 Posted by: Емилия Кирчева Comments: 0

#BookMarkThis: Дъбови листа

В днешното издание на петъчната ни рубрика #BookMarkThis ви очаква още един наш партньор, с когото се радваме и гордеем, че работим. По-долу ще намерите любопитна информация за него и дейността му. Както всеки път, не пропускайте и да си отбележите социалните канали в края на статията.

Издателство “Дъбови листа” е основано през 2015 г. Целта му е да създава книги, които да останат като специален спомен в умовете на всички, докоснали се до тях, и особено на малчуганите. Това си проличава и в следните думи на създателката на издателството:

Мили деца, хубавите моменти са навсякъде около вас! Търсете ги, откривайте ги, насладете им се! Направете си от тях голяма огърлица от хубави спомени, тя ще ви топли и когато пораснете.

Познавате издателство “Дъбови листа” с поредицата детски книжки “Джак и Ема”, които разказват истории за кучето Джак, котката Ема, малкото момиченце Вики и техни приятели, които срещатe в различните части от приключенията им.

Под логото на издателството излезе и пленителната книга за майчината обич “Мама” на Елен Делфорж с изумителните илюстрации на Кантен Гребан.

Не по-малко ценни книги в каталога на “Дъбови листа” са “Жабчето Жо” от Нуша Роянова, публикувана на български и английски език, както и написаните и изрисувани изцяло от деца книжки “От деца за деца” 1 и 2.

Попитахме издателката Нуша Роянова коя е основната цел на “Дъбови листа” в социалните мрежи, и ето какъв отговор получихме:

Искаме нашите книги да достигат повече хора и да станат част от детството на любознателните малчугани и техните семейства.

#BookMarkThis:
Уебсайт: http://dabovilista.com/
Facebook: https://www.facebook.com/dabovilista/