“Дневникът на един (татко) звероукротител” е най-забавният поглед към бащинството

Posted on: November 22, 2018 Posted by: Милена Ташева Comments: 0

“Дневникът на един (татко) звероукротител” е най-забавният поглед към бащинството

Най-забавният поглед към бащинството.
– Мама Нинджа

Имало едно време… Така започват приказките. В “живия живот” обаче историите започват с автобусен билет и неизяснени планове за бъдещето. Или пък – с няколко разказа, публикувани в сайта MamaNinja.bg, и хиляди родители, припознали се в историята на симпатичното семейство с три деца и много забавни житейски истории.

Калоян Явашев е неоспорим шоумен – не само е татко на пълен работен ден, но се занимава и с дресировка на папагали. Създава феерични и красиви шоу програми, с които достига дори до финала на риалити предаването “Турция търси талант”. Публикациите за него и семейството му се следят и харесват от стотици хиляди потребители, а всяка негова история е вдъхновена (и изстрадана) от деликатното изкуство да си родител.

В “Дневникът на един (татко) звероукротител” (изд. “Софтпрес”) за пръв път Калоян дръпва завесата и разкрива битието си в пълния му блясък – не само с историите за семейството си, но и с житейските си перипетии от времето, преди да се кротне и задоми. Разказите са илюстрирани от художничката Неда Малчева.

“Освен остроумните и забавни истории (ще ви оставят без дъх от смях!), в които ще се припознае всеки родител, в книгата намират място и много по-сериозни теми – за работата в чужбина, за тежките изпитания и за трудните житейски избори, пред които много млади хора са изправени и днес”, разказва главният редактор на Софтпрес Димитър Риков.

Качете се на въртележката и се оставете Калоян да ви отведе от България през Испания до слънчевата Малта, веселия Кипър, горещото Мексико, прашния Египет, лудата Куба и други интересни места, за да научите как се става дресьор на папагали, а впоследствие и татко на три невероятни деца.

Премиерата на “Дневникът на един (татко) звероукротител” ще бъде на 7 декември от 19:00 в :PM Club (ул. Позитано, в залата на хотел “Рила”) със специалното участие на Мария Пеева, създател на MamaNinja.bg.

Тази новина, корицата и още материали за книгата можете да изтеглите от този линк.

За допълнителна информация и интервюта:
Милена Ташева
tasheva@soft-press.com
0878 889 349 | 0876 950 493